Sposób przygotowania

Schab umyć i podzielić na kotlety (powinno być 5 szt). Delikatnie rozbić, posolić, popieprzyć i skropić sosem sojowym.Odłożyć na 30 min. Na patelni rozgrzać olej i 1 łyżeczkę masła.Kotlety panierować w bułce, jajku i znowu w bułce. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Smacznego

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 3
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    lubię taki kotlecik
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    Dawno nie robiłam,czas zrobić :)
  • 2
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    młode ziemniaczki mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmors

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zawsze dobry.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !