Składniki:
łopatka bez kości | 1,5 kg |
pieczarki | 50 dag |
papryka czerwona | 3 szt |
cebula | 1 duża |
mąka | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyzki |
natka pietruszki | 3 łyżki |
ketchup | 3 łyzki |
pieprz | |
papruka mielona ostra | |
bulion wołowy | 2,5 litra |
łopatka bez kości | 1,5 kg |
pieczarki | 50 dag |
papryka czerwona | 3 szt |
cebula | 1 duża |
mąka | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyzki |
natka pietruszki | 3 łyżki |
ketchup | 3 łyzki |
pieprz | |
papruka mielona ostra | |
bulion wołowy | 2,5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: