Sposób przygotowania

Smażymy naleśniki. Gotujemy parówki, gdy wystygną dzielimy na pół i lekko nacinamy wzdłuż. Ogórki kroimy wzdłuż na 4 części. Naleśnik smarujemy cienką warstwą ketchupu, może być również wersja bez ketchupu. Parówkę kładziemy na naleśniku i wkładamy w nacięte miejsca ogórek. To wszystko posypujemy startym serem i zawijamy w ten sposób jak krokiety. Następnie każdego naleśnika obtaczamy w jajku i bułce tartej. Tak przygotowane kładziemy na rozgrzaną patelnię i opiekamy.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    takich jeszcze nie próbowałam! fajny pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Fajny pomysł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    wyglądają apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny przepis na mało lubiane parówki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    dawno tak nie robilam, a parówki lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    dawno tak nie robilam, a parówki lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    też takie robiłam dodawałam jeszcze pieczarki i papryke
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Milena87

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    z parówką to jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !