Sposób przygotowania

Paprykę kroimy w kostkę oraz cebulę. Wieprzowinę również. Pomidory sparzamy i obieramy ze skórki, a następnie kroimy na kawałki. Na smalcu smażymy wieprzowinę. Gdy się zarumieni dodajemy pomidory, paprykę oraz cebulę i zalewamy wodą. Przyprawiamy solą i przyprawą do lecza. Dusimy około 1 godziny na małym ogniu. Pod koniec dodajemy koncentrat.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię leczo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    już dawno nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !