Sposób przygotowania

Kiełbasę delikatnie nacinamy w trzech miejscach i smażymy na tłuszczu z jednej strony,później obracając ją na druga stronę nakładamy na tę usmażoną paski sera żółtego. Obok podsmażamy pokrojoną w krążki cebulkę. Podajemy z ketchupem lub majonezem jak kto woli.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    zjeśc taki przysmak ze smakiem a potem zostaje tylko tygodniowa dieta :P
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    dobre
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    o to coś dla mojego męża:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !