Sposób przygotowania

Szorujemy ziemniaki a następnie gotujemy je w osolonej wodzie. Mieszamy w salaterce składniki sosu. Kroimy umytego selera oraz rzodkiewki na plasterki. Wrzucamy do sosu i mieszamy. Dodajemy pokrojoną dymkę oraz pokrojone już w plasterki i ostudzone ziemniaki. Dodajemy też kiełki słonecznika. Mieszamy całość delikatnie tak aby ziemniaki się nie rozpadły. Podajemy posypane dymką, natką selerową i przybrane rzodkiewkami.
My jedliśmy z grillowanym karczkiem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    moje smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !