Sposób przygotowania

masło czosnkowe: pol kostki masła solimy i dodajemy szczypte kucharka, dodajemy mala lyzke czosnku granulowanego, lub 2 kostki swiezego pokrojonego w drobna kostke. całosc wyrabiamy widelcem do połączenia skladników
oczyszczona rybe z wierzchu solimy i pieprzymy, od srodka posypujemy tylko pieprzem cytrynowym i wkladamy masło czosnkowe, oraz drobno posiekany koper. calosc zawijamy w folie- szczelnie zamykamy i wstawiamy do piekarnika.
przed samym koncem smarzenia uchylamy folie, na bok ryby kladziemy plastry limonki i zostawiamy w piekarniku by podpiekla sie troszke skóra z limonka i koniec , pycha

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    tonia

    mam dwa pstrągi -zrobię na święta
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super!!!
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    tylko po co ten kucharek ? skoro ta przyprawa nie pasuje w dodatku ma sól i jeszcze posolić cos oj Panie lipny ten przepis .... Reklama juz od rana prymata ,....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !