Sposób przygotowania

Mak sparzamy gorącą wodą i mielimy przez maszynkę do mięsa dwa razy. Jabłka obieramy i kroimy w drobną kostkę. Mak ucieramy z margaryną i żółtkami. Dodajemy cukier, proszek do pieczenia, Białka ubijamy na sztywną masę i dodajemy do masy makowej. Na końcu dodajemy jabłka i orzechy. Delikatnie mieszamy i wylewamy na brytfanna. Pieczemy około godziny. Po upieczeniu wierzch polewamy polewą czekoladową.Smacznego!;)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    Wygląda bardzo apetycznie, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    zapewne smaczny... trzeba wypróbować...:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda pysznie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    pysznie wyglada
  • 3
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    proste i bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !