Sposób przygotowania

Skórki z bułek usunąć a miąższ pokroić w kostkę, którą polać roztopionym masłem i posypać cukrem. Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec aż się zarumienią.
Wówczas układać kostki bułki na przemian z marmolada w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem. Każdą warstwę skropić również winem. Wstawić do rozgrzanego piekarnika do 160 stopni i zapiekać około 20 minut.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczne
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Zapowiada się bardzo apetycznie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis,na pewno pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !