Sposób przygotowania

Bakłażana pokroić w plastry, a następnie obsmażyć na patelni grillowej. Marynatę zagotować z cebulą pociętą w krążki. Bakłażana ułożyć w słoiku, przesypując go bazylią, kawałkami papryczki chili. Zalać gorącą marynatą. Natychmiast zakręcamyzakręcić

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    Smak bakłażana nawet w zimie- o to chodzi!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    nigdy nie marynowałam bakłażana, bardzo ciekawa jestem jak smakuje.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    wygląda super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    wypróbowane:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    oryginalne
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Od lat marynuję bakłażany, ale w zupełnie innej wersji. Muszę i tego przepisu skosztować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !