Sposób przygotowania

Liście sałaty umyć, rozdrobnić. Jaja ugotować i pokroić na ćwiartki. Marchew i kalarepę obrać, pokroić w cienkie plastry. Cukinię ze skórką i rzodkiewkę również pokroić w plastry. Pomidory obrać ze skórki i pokroić w ósemki. Paprykę oczyścić i pokroić w paski. Szczypiorek posiekać. Pestki słonecznika uprażyc na patelni. Jogurt połączyć z majonezem. Całość wymieszać i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Lubię słonecznik, ale tak jeszcze jego nie łączyłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tyska

    super extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !