Sposób przygotowania

W półtora litra wrzącej wody rozpuścić kostki rosołowe- dodać pokrojone ziemniaki i gotować. Gdy ziemniaki są prawie miękkie dodać wypłukaną i posiekaną kapustę.
Na patelni podsmażyć na maśle kiełbasę i cebulę- dodać do zupy.
Z 2 łyżek masła i 2 łyżek mąki zrobić zasmażkę- zagęścić zupę.
Na koniec dodać uprażoną cebulkę i przyprawić dobrze pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    lubię:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    Mniaaaam
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszniutki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    ulalala to będzie dopiero danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    marchewka

    uwielbiam kapuśniak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Rewelacja.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    bardzo lubi?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha kapuśniaczek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    uwielbiam kapuśniaczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bajecznie smaczna zupka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Bardzo apetycznie się prezentuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !