Sposób przygotowania

Śmietanę podgrzewamy w rondelku i dodajemy startą na tarce buałą czekoladę,mieszamy do całkowitego rozpuszczenia. Studzimy.
Do zimnej śmietany z czekoladą wsypujemy Śmieżki i ubijamy mikserem,na koniec ubijania dajemy wiórki kokosowe (2 paczki).
Masę wykładamy na upieczony według własnego przepisu biszkopt. Pół paczki wiórek,które nam zostały wysypujemy nawierzch placka. Pyycha! :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    słodkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    uwielbiam kokos ,mniam ,mniam,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Robie takie ciasto jest boskie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    i to do księgi:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Smakowite.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    pychotka jak w raju. też robię- ale zupełnie inaczej. Twój przepis chyba jest lepszy - spróbuję podczas świąt - bracia kochają Rafaello :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    polecam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mari

    pychota, wypróbuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    przepyszne,mniam !
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !