Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować dość grubo. Włożyć do garnka dodając 1/2 szklanki wody. Gotować przez około 20 minut. W między czasie zetrzeć do tego 2 jabłka. Na patelni zrobić zasmażkę z 1 łyżki mąki dodać do tego odrobinę octu spirytusowego, wymieszać i wszystko przełożyć do garnka z kapustą. Doprawić do smaku odrobina cukru.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wyglada apetycznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    u mnie często gości na stole

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !