Sposób przygotowania

Wszystkie składniki połączyć i ciasto włożyć do lodówki.

Ubić białka z cukrem i dodać orzechy.

Ciasto rozwałkować i kroić na kwadraty. Wypełniać masą, zawinąć i układać na blaszce wysmarowanej lekko olejem. Rogaliki smarujemu białkiem i wstawiamy do nagrzanego piekarnika (ok. 150- 160 stopni) na 10- 15 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    lubię:)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne i pyszne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne i pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !