Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Z młodego bobu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

camembert 1
parmezan 1 łyżka
żółta papryka 1/2 strąk
bób 3/4 szklanka
natka
sól
oliwa
papryka czerwona 1/2 strąk

Przepis i sposób przygotowania na: Z młodego bobu

Sałatę ułożyć w salaterce, Paprykę pokroić. Bób ugotować na półmiękko zdjąć skórkę. Ser posypać parmezanem wstawić do piekarnika, aż się roztopi. Natkę posiekać. Paprykę i bób ułożyć na talerzu, posypać natką, solą, polać oliwą. Na środek położyć stopiony ser.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak