Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z tuńczyka według Agi

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 2 torebki
ogórek kiszony 3 sztuki
majonez 2 łyżki
sól
pieprz
tuńczyk w sosie własnym 2 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z tuńczyka według Agi

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu.Odcedzamy,łączymy w misce z tuńczykiem,dodajemy pokrojone w kostkę ogórki.Dodajemy majonez,doprawiamy do smaku.Wkładamy na pół godziny do lodówki.Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 17.04.2015 12:54
bardzo lubię sałatki z tuńczykiem
Misiakova 20.05.2012 13:01
pycha w moim typie :)
kejt2 01.12.2011 09:16
pyszna!
przejs 22.11.2011 15:09
uwielbiam tuńczyka, uwielbiam ryż - sałatka dla mnie :)
joanna77 18.11.2011 12:52
super
Ania67 17.11.2011 19:00
Bardzo fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak