Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser hetmana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier puder 20 dag
kożuch z mleka 30 dag
sok wiśniowy 1 szkl
kremówka 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Deser hetmana

Śmietankę oziębić ubić dodając pod koniec ubijania cukier puder potem wymieszać z kożuchem przełożyć do płaskiej formy wypłukanej zimną wodą wstawić do zamrażalki na 2 godziny przed podaniem formę zanurzyć na kilka sekund w gorącej wodzie przełożyć deser na półmisek polać sokiem i zaraz podawać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak