Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Biąłą część pora (a najlepiej jak najbardziej zieloną) myjemy i kroimy w talarki, trochę pozostawiamy do dekoracji, pozostałą podsmażamy chwilę na rozgrzanym maśle klarowanym.


Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    piękna zupka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    ślicznie podany !
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przyszła pora na krem z pora :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobione i podane od serca...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Joanna83

    Bardzo ładnie udekorowana.
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pięknie podany! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !