Sposób przygotowania

Przygotować galaretki wg instrukcji na opakowaniu. (Zamiast wody dodać ulubiony alkohol.)
Cytryny przekroić na pół, wydrążyć miąższ tak aby nie zniszczyc ani nie podziurawić skórek.
Połówki owoców ułożyć w foremkach tak by się nie przewracały.
Wlać galaretki do skórek z cytryn i włożyć do lodówki by galaretka stężała.
Pokroić połówki cytryny na mniejsze kawałki.
Podawać.

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    to jest super!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    cudo!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Hanna10

    smacznie wygląda:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pomysłowe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania84

    fajnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !