Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, pokroić w kostkę. Następnie podsmażyć na 1 łyżce smalcu. Rumiane mięso podlać odrobiną wody, oprószyć solą i pieprzem, dusić pod przykryciem do miękkości.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taki gulasz...
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    U mnie niestety trudno dostać cielęcinę :(
  • 4
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowity taki jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne mięsko!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wbrew pozorom cielęcina (części gulaszowe) nie jest tak strasznie droga. Warto ją spróbować, a wykonana wg tego przepisu na pewno będzie smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda pysznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !