Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Do 500ml ciepłej, przefiltrowanej wody wsypujemy mąkę żytnią. Mieszamy, aby nie powstały grudki. Dodajemy ziele angielskie, rozgnieciony czosnek.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    A za mną żur już wieki chodzi i muszę w końcu zrobić...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    pyszny jest taki domowy żur !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    agam26

    raczej nie robię żurku z warzywami, ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    za żurek oddam wszystko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !