Sposób przygotowania

Filety moczymy w zimnej wodzie. Fasolkę myjemy, czyścimy, kroimy każdą na pół i gotujemy w osolonej wodzie ok 5minut, pozostawiamy w wodzie do wystygnięcia. Ziemniaku gotujemy w mundurkach, obieramy, kroimy w kosteczkę. . Cebule kroimy w cienkie krążki.Do salaterki wkładamy fasolkę, ziemniaki i cebulę.Mieszamy ze sobą ocet, olej, sól i pieprz i polewamy jarzyny. Boczek kroimy w kosteczkę i smażymy bez dodatku tłuszczu. Rybę kroimy w paseczki 2cm. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą i odkładamy do lodówki. smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy zestaw składników :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !