Sposób przygotowania

Makaron gotujemy wg. uznania. Na patelki rozgrzewamy oliwę i podsmarzamy cebulę. Pomidory sparzamy i kroimy w krobne kawałki i wrzucamy na patelnię. Gdy woda z pomidorów odparuje dodajemy koncentrat pomidorowy z bazylią oregano i czosnkiem w proszku. Otwieramy puszke tuńczyka i rownież dodajemy na patelnię. Na końcu dodajemy serek topiony i gouda.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    Zachęcające.Spróbuję
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    takiego jeszcze nie jadlam
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    zgłodniałam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !