Sposób przygotowania

Najpierw kroimy mięso w kostkę niedużą , potem cebule kroimy w cieniutkie półplasterki , i do mięsa z cebulą wsypujemy wszystkie przyprawy , które podałam w składnikach , smażymy , w między czasie wstawiamy wodę , gdy się zagotuje wrzucamy kostkę . Po usmażeniu wszystko wrzucamy do gotującego się wywaru i całość gotujemy do miękkości , możemy posolić do smaku. Gdy mięsko już będzie miękkie to zagęszczamy mąka z wodą . Podajemy z kaszą gryczaną i do tego ogórek kiszony.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    też takie danie robię
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wolę z kaszą niż ziemniakami
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wolę z kaszą niż ziemniakami
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    kasza lepsza ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    fasola

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Jedno z moich ulubionych dań
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !