Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karkówka z pieczarkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki
ketchup
Zioła prowansalskie suszone Prymat
karkówka 1 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: karkówka z pieczarkami

karkówkę kroimy w 1,5cm plastry,pieczarki kroimy w plastry.
Do naczynia żaroodpornego wkładamy 1/2 mięsa,wsypujemy 1/2 pieczarek,przykrywamy 1/2keczupu,kładziemy 2warstwę karkówki i polewamy pozostałym keczupem.pieczemy 60min w temp.180stopni,wsypujemy resztę pieczarek i pieczemy 30min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 23.12.2011 13:42
przepyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak