Sposób przygotowania

Mięso najpierw przemyć potem posolić , natrzeć pieprzem najlepiej ziołowym , posypać cukrem do smaku i skórką cytrynową a polać beherovką i to musimy odstawić na 2 godziny. Marchewkę dusimy w małej ilości wody troszkę posolić dodać też cukier , następnie dodaj masło i rdzeń wanilii i to musimy zmiksować na puree , mięso smażymy na oleju a potem włóż do piekarnika nagrzanego do 180 st na 15 minut , do tłuszczu po smażeniu wlej marynatę i sos worcester , mąkę rozprowadz w soku , wlej do składników na patelni , mieszając , zagotuj . Mięso pokrój w plastry i polej sosem . Podaj z puree.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam je bardzo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !