Sposób przygotowania

Marchewkę, pietruszkę i seler należy obrać i pokroić w cienkie paseczki. Por i cebulę pokroić w plasterki. Następnie w patelni rozgrzać olej i wrzucić do niego warzywa. Poddusić około 5 minut i podlać niewielką ilością wody. Dusić około 40 minut. Doprawić przyprawami i koncentratem. Następnie filety z dorsza skropić sokiem z cytryny, posypać solą i pieprzem. Panierować w jajku i bułce tartej, usmażyć. Rybę należy podawać razem z warzywami.
Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    lubię taką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    bardzo lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiamy taka rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Uwielbiam rybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Lubię rybę w warzywkach :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszna taka rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !