Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Srzydełka zalewamy taką ilością zimnej wody, aby zostały tylko lekko przykryte. Wodę zagotowujemy, lekko solimy i zmniejszamy ogień, aby woda tylko lekko \"bulgotała\". W razie potrzeby dolewamy w trakcie gotowania odrobinę wody.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    serek topiony dodawałaś sam czy był z jakimś dodatkiem? Muszę taką zupkę zrobić!
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Użyłam śmietankowego, ale możesz wykorzystać w zasadzie wszystkie smaki :)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pięknie podana :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !