Sposób przygotowania

Rybę kroimy na porcje i obficie skrapiamy sokiem z cytryny,odstawiamy na kilka minut w chłodne miejsce.Czosnek obieramy i rozcieramy z solą i pieprzem,dodajemy drobno posiekane orzechy.Rozgrzewamy oliwę na patelni,rybę obsmażamy na rumiano z obu stron,obkładamy pastą czosnkowo orzechową,przykrywamy i na małym ogniu dusimy około 15 minut.Podajemy ciepłe z surówką.Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wyśmienita
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    rewelacja...muszę taką zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Z pewnością by mi to danie smakowało!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi wybornie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !