Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1/2 główki
marchewka 2 sztuki
jabłko 1 sztuka
cebula 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
olej 5 łyżek
ocet winny 1 łyżka
cukier 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty

Kapustę poszatkować, jabłko i marchewki obrać i zetrzeć na tarce, cebulę pokroić w kostkę. Wszystko wymieszać. Doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem, olejem i octem winnym. Podawać jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 09.02.2014 00:02
smaczny dodatek do obiadu
Grazyna0211 06.02.2014 12:15
smaczna i zdrowa surówka
Wafelek2601 30.11.2012 09:11
Smaczna
mic 27.05.2012 21:09
mniam mniam
Ada-Gaba 18.05.2012 13:54
super
ziutula
ziutula 14.05.2012 16:59
lubię taką surówkę
pacpaw 11.12.2011 11:09
moje ulubione surówki
Wacław 27.11.2011 16:03
pyszna !
Teresa19 25.11.2011 09:55
ja też lubię taką surówkę
Weronika_eM 18.11.2011 22:09
lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak