Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jejecznica z ryżem i pomidorami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 2 szt
pomidor 1 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 2 szt
przyprawa w płynie
masło
sól
pieprz
ryż 3 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Jejecznica z ryżem i pomidorami

Ok 3 łyżki ryzu gotujemy i studzimy . Na patelni na maśle podsmażamy dymkę dodajemy pokrojonego pomidora i wsypujemy ryż .Do jajek dodajemy przyprawę w płynie mieszamy i wlewamy na patelnie. Mieszamy .Doprawiamy solą i pieprzem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mikrusiak 16.11.2011 12:57
smacznie wygląda :)
aginaa 16.11.2011 11:56
super
iwa643 16.11.2011 11:53
Podajemy na ciepło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak