Składniki:
filet z morszczuka | 80 dag |
sok z cytryny | 2 łyżki |
skórka z cytryny | 1/4 szt |
jajko | 1 szt |
mąka | 2-4 łyżki |
mleko | 1/4 szklanki |
olej | 2-3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
tymianek | 2-3 łyżeczki |
filet z morszczuka | 80 dag |
sok z cytryny | 2 łyżki |
skórka z cytryny | 1/4 szt |
jajko | 1 szt |
mąka | 2-4 łyżki |
mleko | 1/4 szklanki |
olej | 2-3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
tymianek | 2-3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: