Sposób przygotowania

Mięso i papryki pokroić w odpowiednie kawałki, cebulkę w talarki. Składniki naprzemiennie nabijać na szpadki szaszłykowe, obficie posypać Przyprawą Ziołową Picnic Grill. Piec na rozgrzanym ruszcie. Pół kostki miękkiego masła utrzeć z 2 łyżkami Przyprawy Ziołowej Picnic Grill, schłodzić. Kromki chleba tostowego zarumienić na grillu. Gotowy szaszłyk podać na ciepłych grzankach posmarowanych przygotowanym masłem ziołowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Bardzo smaczne , aromatyczne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Faktycznie, aromatyczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Dobry przepis na szaszłyki.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    Dobry przepis.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    zapowiada się apetycznie
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajniutki przepis.
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    na zimę jak znalazł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Zapamiętam na letnie wieczory
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Oktawia

    na śniadanie pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !