Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Melonowy jeżyk

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mielone mięso 60 dag
mleko 1/2 szklanka
jajko 1
natka
szczypiorek
Pieprz zielony ziarnisty Prymat
olej
sól
korniszkonki
pomidorki
oliwki
marchew
sałata
melon 1

Przepis i sposób przygotowania na: Melonowy jeżyk

Mięso wyrobić z mlekiem, jajkiem, dodać pieprz, natkę i szczypiorek, przyprawić. Formować kulki, smażyć. Nadziewać na drewniane szpadki na przemian z warzywami i oliwkami, wbić w melona.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak