Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zrazy z kurkami według Agi

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kurki marynowane słoiczek
cebula
masło 2 łyżki
sól
pieprz
schab bez kości 8 plastrów
mąka
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy z kurkami według Agi

Schab rozbijamy,solimy,delikatnie posypujemy pieprzem,układamy kurki i przesmażona na masełku posiekaną cebulkę,Zwijamy,spinamy wykałaczkami,obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju.Gdy ładnie się zrumienią,podlewamy wodą i dusimy do miękkości.Podajemy z ziemniakami i sosem np. kurkowym.Polecam:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 01.04.2015 08:43
Moje ulubione
berys18 12.03.2015 10:32
bardzo dobre zrazy
Pani Domu 04.03.2015 13:50
muszą być pyszne
Krystyna32 11.01.2012 11:38
super
Ewa/kalapurtka 07.12.2011 23:05
wygladaja pysznie
rutynka 25.11.2011 09:51
rewelacja! palce lizać:)
Kuchareczekjeden 21.11.2011 20:21
dla m,nie wyśmienite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak