Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Salatka z tuńczykiem i oliwkami

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
jogurt naturalny 50 gram
majonez 1 łyżka
oliwki zielone 1/2 szklanki
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
papryka czerwona 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Salatka z tuńczykiem i oliwkami

Kapustę pokroić na kawałki, paprykę pokroić w paseczki, oliwki pokroić w plastry. Jogurt zmieszać z majonezem i czosnkiem, dodać sól i pieprz. Wszystko razem wymieszać, na końcu dodać kawałki tuńczyka oraz posypać na górze na całej szerokości miski plasterkami oliwek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krystyna24 27.10.2011 14:02
lubie wszystko co ztunczykiem
goofy9 08.10.2011 22:45
uwielbiam tuńczyka
Kate131 29.06.2010 08:07
nie lubię tuńczyka,ale moj mąż tak,wiec wyprubuje
banditka 28.06.2010 22:16
DO PRZEPISU: Dodać 1 ząbek czosnku.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak