Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Schab nacieramy solą i pieprzem, wgniatamy w niego czosnek. Smażymy z obu stron na złoty kolor i zalewamy dwoma szklankami wody. Wrzucamy jeden liść laurowy oraz dwa ziela angielskie. Dusimy pod przykryciem.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    brzmi zachęcająco
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też czasami gotuję pęczak jako dodatek do drugiego dania:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przepis na obiad od a do z

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !