Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz z rondla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dorsz 4 kawałki
oliwa 4 łyżeczki
czosnek 2 ząbki
wino białe 1 kieliszek
Liść laurowy suszony Prymat
sól, pieprz do smaku
cebula 1 szt
tymianek 1 łyżwczka

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz z rondla

Cienko pokrojoną cebulę przesmażyć na oliwie, dodać roztarty czosnek, tymianek, liść laurowy i wino. Gotować 15 min. Opłukane kawałki filetów posolić i posypać pieprzem, włożyć do rondla i gotować 30 min. Podawać z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 10.10.2011 07:22
uweilbiam ryby
Justyna Jussstiii 20.08.2011 13:17
super
gosia561 12.07.2011 12:16
zdrowa i smaczna rybka
Adamorek 30.06.2011 11:31
super smaczne
piskotka 27.04.2011 09:33
mało doceniana ryba
jasiek 20.03.2011 15:37
brzmi smacznie, szkoda, ze nie ma apetycznego zdjęcia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak