Sposób przygotowania

Cienko pokrojoną cebulę przesmażyć na oliwie, dodać roztarty czosnek, tymianek, liść laurowy i wino. Gotować 15 min. Opłukane kawałki filetów posolić i posypać pieprzem, włożyć do rondla i gotować 30 min. Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    brzmi smacznie, szkoda, ze nie ma apetycznego zdjęcia
  • 0
    original
    Opublikowano

    piskotka

    mało doceniana ryba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zdrowa i smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uweilbiam ryby

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !