Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

legumina biszkoptowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 12 szt
cukier 6 łyzki
mąka 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: legumina biszkoptowa

Żółtka z cukrem ubić do białości i dosypać mąkę białka ubić na pianę połączyć z żółtkami i wymieszać starannie wlać wszystko do wysmarowanego rondla i wstawić na pół godziny do gorącego pieca próbując słomką czy upieczone po wyjęciu można z wierzchu oblać sokiem i przybrać konfiturami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak