Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tiramisu z jeżynami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jeżyny 30 dag
białko 4 sztuki
bita śmietana 5 łyżek
cukier puder 20 dag
twarożek 40 (śmietankowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Tiramisu z jeżynami

Ser miksujemy z połową cukru. Z pozostałym cukrem miksujemy białka. Całość delikatnie mieszamy z serem i bitą śmietaną. W pucharkach warstwami układamy krem i jeżyny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 18.12.2011 09:28
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak