Sposób przygotowania

Makrele patroszymy, odcinamy płetwy, dokładnie myjemy i nacieramy solą. Czosnek drobno posiekać i wymieszać razem z masłem i szałwią, dodać zielony pieprz. Ta masą wysmarować rybę z każdej strony. Smażyć na oleju lub grillować z każdej strony pook5 minut ;) podawać z bagietką, smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    PYCHA
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    PYCHA
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    PYCHA

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !