Składniki:
pierś z indyka | 600 g |
masło | 3 łyżki |
skrzydełka kurze | 300 g |
porcja włoszczyzny | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
pieprz cały | 5 ziaren |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
wino | 2/3 szkl |
banan | 1 |
pomarańcza | 1 |
sól | do smaku |
pierś z indyka | 600 g |
masło | 3 łyżki |
skrzydełka kurze | 300 g |
porcja włoszczyzny | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
pieprz cały | 5 ziaren |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
wino | 2/3 szkl |
banan | 1 |
pomarańcza | 1 |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: