Sposób przygotowania

Mięso nasolic, natrzeć gożdzikami, skropić winem. Ze skrzydełek, włoszczyzny, pieprzu, ziela angielskiego ugotować wywar. Mięso zrumienić na maśle i upiec podlewając wywaremn. 2szkl wywaru zagotować, wsypać żelatynę, dolać wino i sos z pod pieczeni. Ułożyć pokrojone mięso na półmisku. Udekorować pomarańczą i bananem. Zalać stygnącą galaretą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezły
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !