Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem na parze na sztywną pianę. Można dodać kisiel bezy będą kolorowe. Nakładamy piane do szprycy i formujemy bezy. Suszymy w piekarniku.
( na każde białko dajemy 6 dkg cukru)

Komentarze

  • 15
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Dzieci je uwielbiają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jak je suszymy
  • 6
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    w nagrzanym piekarniku jeżeli jest to termoobieg przy lekko uchylonych drzwiczkach
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    tuczące, ale jakie pyszne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    bardzo je lubie choć są strasznie słodkie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, moje dzieciaki je uwielbiają
  • 4
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię bezy ,ale sama jakoś nie umiem zrobić
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorian

    slodkie pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie słodycze :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super są :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne małe słodkości
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Pyszniutkie cuda :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!! :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    moje ulubione bezy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !