Sposób przygotowania

Kaczkę oczyścić dokładnie.Natrzeć majerankiem i solą.Jabłka obrać i pokroić na mniejsze kawałki i nadziać nimi kaczkę.Owinąć w całości kaczkę i wstawić na noc do lodówki.Piec w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym oliwą.w piekarniku w tem.180*C około 1,5 godziny.Pamiętać o podlewaniu odrobiną wody co jakiś czas.SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Cudna kaczuszka, oj cudna !
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    uwielbiam kaczuszkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna,to fakt:)
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    szybko i smacznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kaska14665@wp.pl

    ładna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    moje ulubione jedzonko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienite danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam kaczkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    wspaniała
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczna kaczusia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    extra danie
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pysznie zrobiona kaczka.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    kaczucha pyszna i ważne by nie była sucha po upieczeniu
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Ja poproszę pierś kaczki, wygląda smakowicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetny przepis na pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    mniam pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ale złocista, chrupiąca!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !