Sposób przygotowania

Z mąki razowej, mleka i jajka przygotować ciasto naleśnikowe i smażyć z minimalną ilością oliwy na patelni. Szpinak wyłożyć do rondla, podgrzać i rozmrozić, dodać czosnek, pieprz i wkruszyć fetę. Wmieszać razem na gładką masę. nadziewać naleśniki masą i można polać kwaśną śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Lubię naleśniki, ale takich jeszcze nie robiłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    mniam ;) super ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Coś w sam raz dla mnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !