Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naleśniki razowe ze szpinakiem i fetą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mąka razowa 3/4 szklanka
mleko 3/4 szklanka
jajko 1 szt
szpinak mrożony 100 gram
ser feta 60 gram
Pieprz czarny grubo mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki razowe ze szpinakiem i fetą

Z mąki razowej, mleka i jajka przygotować ciasto naleśnikowe i smażyć z minimalną ilością oliwy na patelni. Szpinak wyłożyć do rondla, podgrzać i rozmrozić, dodać czosnek, pieprz i wkruszyć fetę. Wmieszać razem na gładką masę. nadziewać naleśniki masą i można polać kwaśną śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 19.11.2011 23:37
pychota
Agnieszka_B 16.11.2011 19:39
Coś w sam raz dla mnie:)
smile 16.11.2011 18:39
mniam ;) super ;)
iziona 16.11.2011 08:08
Lubię naleśniki, ale takich jeszcze nie robiłam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak