Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka drobiowa na masle

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 40 dkg
cebula biała 1 sztuka
masło do smażenia
sól do smaku
ziela angielskiego Prymat 2 ziarenka

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka drobiowa na masle

Wątróbkę umyć i oczyścić z błon, pokroić na kawałki. Masło rozpuści dodać odrobinę oleju (żeby się nie przypaliło). Podsmażać cebule pokrojona w krążki, dodać wątróbkę i ziele. Przyprawić sola i pieprzem przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 04.03.2014 19:00
pyszna watrobka
ankaryba 16.10.2013 08:27
mi smakuje :-)
IwonaKa 28.06.2013 10:17
pycha,bardzo lubie drobiową wątróbkę
Grazyna0211 05.12.2012 12:36
smaczne danie
IKrakowianka 08.08.2012 22:13
bardzo smaczna
Anna152 07.07.2012 07:52
super
Norgiusz 01.06.2012 06:44
extra
Wacław 20.05.2012 10:28
pyszniutka,lubię taką !!!
cooleczka 02.03.2012 12:25
super
cooleczka 02.03.2012 12:25
super
Ada-Gaba 22.02.2012 07:10
dobra
kuklik 09.02.2012 14:19
bardzo lubię wątróbkę
Kopiko1983 13.12.2011 07:42
Takiej wątróbki jeszcze nie robiłam
kate.500 23.11.2011 07:50
na maselku zawsze super
m1monika 06.04.2011 17:20
coś dla mojego męża ;-)
traktorek 08.03.2011 20:05
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak