Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć i oczyścić z błon, pokroić na kawałki. Masło rozpuści dodać odrobinę oleju (żeby się nie przypaliło). Podsmażać cebule pokrojona w krążki, dodać wątróbkę i ziele. Przyprawić sola i pieprzem przed podaniem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    coś dla mojego męża ;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    na maselku zawsze super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Takiej wątróbki jeszcze nie robiłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo lubię wątróbkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutka,lubię taką !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha,bardzo lubie drobiową wątróbkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mi smakuje :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna watrobka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !