Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta smażona z borowikami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

borowiki 400 gram
kapusta kiszona 400 gram
cebula sztuka
masło 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
kucharek uniwersalny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta smażona z borowikami

Borowiki oczyszczamy, płuczemy i kroimy w plastry. cebule kroimy w kostkę, na masle podsmażamy cebulkę, dodajemy grzyby. kapustę płuczemy, drobno siekamy. dodajemy do grzybów i dusimy. doprawiamy do smaku .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tyska 15.11.2011 21:36
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak