Sposób przygotowania

2 Jajka roztrzepać z mlekiem, cukrem i szczyptą soli, stopniowo dodawać mąkę. Ciasto rozrzedzić wodą.Usmażyć naleśniki. Następnie ser, ogórek konserwowy i parówki pokroić w paski ok. 3-4 cm.Ser ogórek i parówkę pokrojoną(po dwa plasterki każdego) kladziemy na środku naleśnika i zawijamy krokiety (normalnie jak naleśniki) lub składamy z nich koperty. Następnie grzejemy olej na patelni. Krokiety moczymy w jajku a następnie w bułce i ukladamy na patelni. Smażymy aż się zarumienią, a ser rozpuści się w środku. Smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wyglądają smacznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    renia26

    może być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Niezłe, choć tą parówkę to wole zastąpić czymś innym ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    rjustysia:) al do ogórka i sera cienka parówka to świetne połączenie , krokiety były pycha;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    ciekawe
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !